Geschenken voor werknemers en klanten in Utah – Shadow Breeze

Utah is een geweldige plek om te wonen en zaken te doen. Het is geen wonder dat bedrijven als Facebook, Adobe, Amazon, eBay en vele anderen de afgelopen jaren kantoren hebben geopend of hun bestaande voetafdruk hebben uitgebreid. Met een grote pool van getalenteerde werknemers, een laag belastingtarief, relatief lage kosten van levensonderhoud en de nabijheid van enkele van de beste buitenruimtes en activiteiten ter wereld, is het geen wonder dat Fortuin tijdschrift heeft Utah consequent bovenaan de lijst van de beste staten geplaatst om zaken te doen.

Naarmate bedrijven naar Utah blijven verhuizen of bestaande activiteiten uitbreiden, is ook de behoefte aan bedrijven die B2B-diensten aanbieden toegenomen. Deze diensten omvatten alles van hotels en restaurants tot conciërgediensten en vastgoedbeheer. De vraag naar andere B2B-diensten, zoals relatiegeschenken, blijft ook stijgen omdat onze economie in Utah sterk blijft.

Shadow Breeze is Utah’s Premier Corporate Gifting Company

Als een bedrijf uit Utah is Shadow Breeze gepassioneerd om bedrijven in Utah te helpen groeien. We begrijpen de geweldige cultuur en demografie van Utah. We werken samen met bedrijven langs de Wasatch-voorkant, van Ogden tot Salt Lake City en Lehi tot Provo en over de hele staat van Logan tot Saint George om oplossingen voor zakelijke geschenken aan te bieden om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien. Onze diensten voor relatiegeschenken omvatten:

 • Klant schenken
 • Werknemer schenken
 • Vervulling & Kitten

Klantengeschenken in Utah

Het sturen van geschenken naar klanten is een geweldige manier om relaties op te bouwen en te onderhouden. Het schenken van klanten kan helpen bij het opbouwen van merkherkenning, het vergroten van merkloyaliteit en het genereren van nieuwe klanten. Shadow Breeze biedt drie soorten klantgeschenken:

 • Giften op aanvraag. Moet u met spoed een of meer geschenken naar een klant sturen? Bezoek onze kant-en-klare relatiegeschenken sectie en kies uit tientallen samengestelde geschenken die vandaag kunnen worden besteld en morgen kunnen worden bezorgd. Naast onze brede selectie van gebandeerde geschenken, snackgeschenken en andere geschenken voor op kantoor, hebben we ook bedankgeschenken, beterschapsgeschenken, sympathiegeschenken en meer. Al onze kant-en-klare relatiegeschenken bevatten een kaartje met uw persoonlijke boodschap.
 • Terugkerende klantgeschenken. Moet u regelmatig geschenken naar klanten sturen, daar kunnen wij u bij helpen. Kies uit onze bestaande selectie geschenken of creëer je eigen geschenk. U bepaalt de planning en wij zorgen voor de rest. De perfecte manier om nieuwe klanten te verwelkomen, de verjaardag van het werken met een klant te vieren, een nieuw product te introduceren, enz.
 • Portalen voor het schenken van klanten. Breng uw klantgeschenken naar een hoger niveau met onze portals voor zakelijke geschenken. Nadat u uw portaal heeft gemaakt, wat gemakkelijk te doen is, nodigt u uw klanten uit om een ​​van uw portalen te bezoeken en hun eigen geschenk te selecteren uit de selectie van geschenken die u heeft gemaakt. Uw selectie van geschenken kan bestaan ​​uit onze bestaande geschenken of uw eigen gepersonaliseerde geschenken. U hoeft geen adressen op te zoeken of te proberen te achterhalen wat uw klant misschien leuk vindt. Ze kiezen hun eigen geschenk, voeren hun eigen adres in en vervolgens worden alleen de verzonden geschenken in rekening gebracht.

Werknemersgeschenken in Utah

Het schenken van werknemers is een geweldige manier om prestaties te erkennen, een werknemer te bedanken voor zijn of haar inzet, een werkjubileum te vieren, een feestdag te vieren, enz. Shadow Breeze biedt vier belangrijke diensten voor het schenken van werknemers:

 • Medewerker schenken op aanvraag. De perfecte optie wanneer u eenmalig een klein aantal cadeaus moet versturen. Kies een geschenk uit onze kant-en-klare relatiegeschenken sectie en we verzenden het met levering binnen één dag naar elke plek in Utah. De perfecte manier om een ​​zieke werknemer te laten denken dat je aan hem of haar denkt, de geboorte van een nieuwe baby of bruiloft te vieren, iemand te erkennen die boven en buiten is gegaan, en nog veel meer.
 • Terugkerende werknemersgeschenken. Deze optie is de perfecte keuze voor het vieren van jubilea van medewerkers, het verwelkomen van nieuwe medewerkers, het belonen van toppresteerders, enz. U geeft ons namen, cadeauselecties, verzenddata en adressen en wij zorgen voor de rest.
 • Portalen voor het schenken van werknemers. Laat uw medewerkers zelf hun cadeaus kiezen met onze cadeauportalen op maat. Met onze portals voor het schenken van werknemers kunt u meerdere niveaus van geschenken voor verschillende werknemers instellen. Een werknemer die bijvoorbeeld een 5-jarig jubileum viert, kan een selectie van geschenken zien, maar iemand die een 25-jarig jubileum viert, kan een andere selectie zien. Zet zoveel portalen op als je nodig hebt en laat je medewerkers hun eigen verzendadressen invoeren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verouderde HR-gegevens en extra verzendkosten voor onbezorgbare cadeaus.
 • Geschenken voor feestdagen en evenementen voor werknemers. Wilt u geschenken sturen naar al uw werknemers verspreid over Utah of de wereld? Wij kunnen daarbij helpen. Onze cadeau-experts werken met u samen om uw cadeau(s) te ontwerpen en zorgen vervolgens voor de uitvoering ervan. U geeft alleen de namen en adressen op, en wij zorgen voor de rest. Van 10 tot 10.000, wij hebben de expertise om uw volgende kerstgeschenkcampagne of bedrijfsevenement een fluitje van een cent te maken.

Vervulling & Kitten

Als je het volgen, opslaan en distribueren van SWAG of andere merkartikelen van het bedrijf beu bent, laat Shadow Breeze dat dan van je overnemen. Naast het inkopen van artikelen voor u, kunnen we artikelen die u koopt opslaan en in uw geschenken opnemen of de artikelen zelf verzenden. We kunnen een portal opzetten voor uw SWAG en andere items en toegang geven aan uw leiderschap om medewerkers rechtstreeks toegang te geven of te geven. Wij nemen de opslag, uitvoering, verzending, enz., zodat u kunt doen waar u goed in bent, zoals het laten groeien van uw bedrijf. Praat vandaag nog met een van onze cadeau-experts voor meer informatie over onze uitvoerings- en pakketopties.

Samenvatting

Als een bedrijf uit Utah begrijpt Shadow Breeze de behoeften van bedrijven in Utah op het gebied van relatiegeschenken. Of u nu klantgeschenken naar een bedrijf in Lehi stuurt, personeelsgeschenken naar werknemers die in Provo werken of partnergeschenken naar Salt Lake City, wij kunnen het u gemakkelijk maken. Onze cadeau-experts werken met u samen om uw behoeften op het gebied van zakelijke geschenken te begrijpen en bieden oplossingen die u zullen helpen uw doelstellingen te bereiken.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Seinfestijn.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart