Aangepaste manden en dozen voor relatiegeschenken – Shadow Breeze

Het verzenden van manden en dozen met relatiegeschenken naar klanten, klanten en werknemers is een uitstekende manier om waardering te tonen en uw bedrijf te promoten. Ze zijn niet alleen geweldige bedankjes voor hardwerkend personeel, maar ze kunnen ook worden gebruikt als stimulans voor nieuwe zaken of klantloyaliteitsprogramma’s. Relatiegeschenkmanden zijn ook perfect om dank te betuigen aan trouwe klanten die uw zaak al jaren steunen. In tegenstelling tot andere individuele geschenken, hoeft u zich met een relatiegeschenkmand geen zorgen te maken over het vinden van een perfect cadeau, aangezien uw doos of mand een verscheidenheid aan items bevat die voor elk wat wils bevatten. Geschenkmanden zijn gemaakt om te delen met collega’s, familie, vrienden en meer.

Wanneer u uw waardering toont met op maat gemaakte manden of dozen, in plaats van de standaardmanden die u op de meeste plaatsen aantreft, zal uw geschenk meer betekenen voor uw klant of werknemer, een blijvende indruk achterlaten en u helpen uw schenkingsdoelstellingen te bereiken.

8 redenen om relatiegeschenken aan klanten of werknemers te geven

Er zijn talloze redenen om een ​​gepersonaliseerde geschenkmand te geven aan prospects, opdrachtgevers, klanten en medewerkers. Hier zijn er acht waarvan we denken dat ze bovenaan je lijst moeten staan:

1. Waardering tonen voor hard werken en toewijding

Een geschenkmand is een geweldige manier om medewerkers te belonen die zich boven en buiten hebben gekeerd. Vier het behalen van doelen of andere prestaties.

2. Bedank loyale klanten voor hun steun aan uw bedrijf

Laat uw klanten zien hoe dankbaar u bent voor hun zaken met relatiegeschenken. Vier de verjaardag van klanten die met uw bedrijf werken of toon uw waardering voor extra zaken die ze u hebben gegeven.

3. Als stimulans om nieuwe klanten aan te trekken

Het versturen van een cadeaumand naar prospects of leads is een geweldige manier om uw bedrijf op de voorgrond te houden. Het opnemen van een kleine hoeveelheid marketingmateriaal is een geweldige manier om hen te herinneren aan al uw bedrijfsaanbiedingen.

4. Voor vakantievieringen

De feestdagen zijn een goed moment om geschenken te sturen naar werknemers, klanten en klanten. Om uw geschenken te laten opvallen, kunt u overwegen om geschenken te geven wanneer andere bedrijven dat niet zijn, zoals Thanksgiving, vroeg in de kerstperiode of begin januari voor het nieuwe jaar.

5. Bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, nieuwe baby’s, nieuwe huizen, enz.

Dit is een geweldige manier om speciale gebeurtenissen in het leven te vieren en een blijvende indruk achter te laten op uw team en klanten.

6. Om een ​​nieuw teamlid te verwelkomen

Help nieuwe medewerkers zich welkom te voelen met op maat gemaakte relatiegeschenken. Een geschenkdoos vol bedrijf swag en snacks is een geweldige manier om iemand het gevoel te geven dat hij deel uitmaakt van het team.

7. Voor mijlpalen en erkenningen van medewerkers

Vier werkjubilea, promoties, pensionering en meer van werknemers.

8. Om de lancering van een nieuw product of nieuwe dienst te herdenken

Relatiegeschenkmanden met uw bedrijfslogo zijn de perfecte manier om klanten te informeren over nieuwe producten en diensten die uw bedrijf heeft gelanceerd.

Wat hoort er in een relatiegeschenkmand?

Wanneer u besluit wat u in uw relatiegeschenken wilt opnemen, moet u creatief zijn en nadenken over het doel van de geschenkmand. Overweeg naast snacks en snoep ook andere gepersonaliseerde items in uw geschenk. Wanneer u naast eten en snoep ook merkartikelen opneemt, hebben uw medewerkers en klanten na het eten nog iets om aan het geschenk te herinneren.

Zoete lekkernijen en gastronomische snacks

De meeste manden met relatiegeschenken bevatten een assortiment hartige snacks, snoep en andere eetbare geschenken. Populaire etenswaren en dranken zijn onder meer kaas, crackers, olijfolie, een of twee zoete lekkernijen, koffie, melk of donkere chocolade, popcorn, enz. Wijn is ook een optie, maar creëert unieke verzendbeperkingen en kan in strijd zijn met sommige bedrijfsbeleidslijnen.

Vakantiespecifieke snacks

Wanneer u tijdens de feestdagen vakantiegeschenken verzendt, kunt u andere voedselgeschenken overwegen, zoals warme chocolademelk, toffee, met chocolade bedekte noten, popcorn met pepermuntsmaak, enz.

Merkartikelen

Het opnemen van merkartikelen in uw relatiegeschenken kan een geweldige manier zijn om uw bedrijf bij een klant te promoten. Het moet echter subtiel zijn. De meeste van uw klanten zullen geen shirt of hoed dragen met uw logo erop. In plaats daarvan kunt u een notitieboekje, een geïsoleerde beker, een pen of andere voorwerpen voor op hun bureau of kantoor voorzien van uw bedrijfslogo.

Thema geschenkmanden

Gethematiseerde relatiegeschenken of geschenkmanden zijn erg populair. Mogelijke thema’s zijn zelfzorg, ontspanning, buiten, koffie, thee, een avondje thuis, beweegavond, spelletjesavond etc.

Als u een nieuw product of nieuwe dienst lanceert, overweeg dan relatiegeschenken die uw thema of dienst aanvullen.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een relatiegeschenk?

Bij het bepalen hoeveel u uitgeeft aan geschenken voor klanten of werknemers, zijn er een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Het is belangrijk om na te denken over het type relatie dat u met de ontvanger heeft – is het een formele zakelijke relatie, een persoonlijke relatie of iets daartussenin? Als de ontvanger een gewaardeerde klant of werknemer is, kan het gepast zijn om meer uit te geven aan een geschenk dat waardering uitdrukt. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het beschikbare budget voor geschenken en hoeveel u zich realistisch gezien kunt veroorloven om uit te geven zonder uw eigen financiën in gevaar te brengen.

Het is belangrijk om na te denken over de gelegenheid en welk type geschenk het meest geschikt of zinvol is. Afhankelijk van de situatie kan een gepersonaliseerd item, zoals een gegraveerde pen of dagboek, meer indruk maken dan een duur item, zoals dure technologie. Uiteindelijk moet het kiezen van een geschikt geschenk voor een klant of werknemer neerkomen op zorgvuldig nadenken en nadenken over zowel de ontvanger als uw eigen financiële situatie.

De meeste manden voor relatiegeschenken zullen in het bereik van $ 50 tot $ 200 liggen, maar u kunt ook gemakkelijk duurdere manden vinden. Houd er rekening mee dat veel bedrijven hebben beleid tegen het accepteren van dure geschenken van andere bedrijven. Geschenkmanden zijn over het algemeen oké, omdat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld, maar als je twijfelt, begin dan voor de zekerheid met een goedkopere geschenkmand.

10 best verkochte manden en dozen voor relatiegeschenken

Traktaties uit de hele wereld Geschenkmand

Deze heerlijke relatiegeschenkmand bevat een verzameling snacks van over de hele wereld. Verkrijgbaar in drie maten en vanaf $ 70, dit speciale geschenk is gemaakt om indruk te maken.

Gepersonaliseerde wijn en kaas op maat relatiegeschenk

Geschenkmand met wijn en kaas

Met een gepersonaliseerde snijplank en twee gepersonaliseerde wijnglazen is dit een cadeau waar je klanten en medewerkers jarenlang plezier van zullen hebben. Kan desgewenst ook worden voorzien van bedrijfslogo’s in plaats van namen

Relatiegeschenken voor theeliefhebbers

Theecadeau voor klanten

Met twee mokken, een geharde theepot, eersteklas Earl Grey-thee, honing en meer, maakt dit cadeau met theethema een geweldige eerste indruk.

Zoete en hartige relatiegeschenkmand

Snack geschenkmand

Boordevol noten, kaas, crackers, popcorn en nog veel meer. Deze goodies zijn perfecte geschenken voor klanten, klanten en werknemers en bevatten een goede mix van glutenvrije, koosjere en andere gezonde opties.

Premium Charcuterie Relatiegeschenken

Charcuterie geschenk

Een van onze favoriete geschenkverpakkingen, dit relatiegeschenk heeft een geweldige mix van heerlijke etenswaren en items die uw ontvanger keer op keer zal kunnen gebruiken, zoals een echt teakhouten serveerplank, charcuterie spreaders en houten charcuteriekommen.

De droomgeschenkmanden van Coffee Lovers

Koffie geschenkmand

Deze premium geschenkmanden met koffiethema zijn een hit bij koffieliefhebbers. Met een dubbelwandige mok, elektrische mokverwarmersen veel koffie en snacks, dit wordt de hit van het kantoor.

Relatiegeschenken voor zelfzorg

Zelfzorg geschenkdoos

Met een gepersonaliseerde thermosfles, een leuke kaars en andere ontspannende producten zijn deze relatiegeschenken helemaal hot op dit moment met de focus op welzijn.

Olijfolie en Balsamico Azijn Relatiegeschenken

Olijfolie en Azijn Geschenkdoos

Vier de smaak van Italië met deze op maat gemaakte relatiegeschenken. Met een houten serveerplank en acht smaken olijfolie en azijn laten deze klassieke geschenken echt je waardering blijken.

Nieuwe huur geschenkmanden

Nieuwe huurgeschenken

Verwelkom nieuwe leden in je team met deze leuke gepersonaliseerde geschenkmand voor nieuwe medewerkers. Boordevol dingen die ze elke dag zullen gebruiken, zoals een beker, op maat gemaakt notitieboekje, Post-It-notities en meer.

Gepersonaliseerd wijnglas en marmeren onderzetter relatiegeschenken

Aangepaste wijnglazen en onderzetters cadeau

Vier het happy hour in stijl met gepersonaliseerde wijnglazen en getrommelde marmeren onderzetters.

Aangepaste relatiegeschenkmanden

Zorg ervoor dat uw relatiegeschenken opvallen met gepersonaliseerde branding en geschenkverpakkingen. In plaats van een traditionele geschenkmand, verzendt u uw geschenken in premium grenenhouten kratten met uw bedrijfsnaam gegraveerd in het deksel of in verzegelde houten kratten met een koevoet om het geschenk te openen, of in zeegrasmanden, of geschenkdozen met merknaam, of andere op maat gemaakte geschenkverpakkingen die een geweldige eerste indruk maken.

Shadow Breeze biedt gratis branding en/of personalisatie op al onze relatiegeschenken. We voegen ook een gratis wenskaart toe aan elk geschenk en gratis verzending bij elke bestelling die naar de aangrenzende VS wordt verzonden vanaf $ 75

Samenvatting

Het schenken van zakelijke klanten of werknemers is een geweldige manier om waardering te tonen voor hun bedrijf of harde werk. Het kan echter moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden dat zowel bij de ontvanger als bij uw budget past. Relatiegeschenkmanden of andere relatiegeschenken zijn een uitstekende keuze, omdat ze een verscheidenheid aan items bieden die meestal worden gedeeld door ontvangers en die in verschillende prijzen verkrijgbaar zijn.

Relatiegeschenken kunnen een grote kostenpost zijn, dus het is belangrijk dat u uw geschenkstrategieën realiseert bij het verzenden van geschenkmanden of -dozen. Door de informatie in dit artikel te volgen en uw relatiegeschenken te personaliseren, maakt u meer indruk op de ontvangers van uw geschenken en houdt u uw bedrijf in de gedachten van uw klanten, klanten en werknemers.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Seinfestijn.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart