Het Seinfestijn, Friesfestijn en Gooifestijn

Het Seinfestijn is een food & lifestyle market in het hart van Haarlem.

In 2019 gaat het Seinfestijn on tour met een broertje het Friesfestijn en een zusje het Gooifestijn.

Dompel je onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van deze kleinschalige markt en laat je verwennen met eten, inspiratie voor in je huis en vind leuke en originele cadeautjes voor de mensen om je heen en natuurlijk voor jezelf.

Veel van de producten zijn handgemaakt en van Hollandse bodem.

Zondag 7 juli zijn we er met het Gooifestijn. Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur bij het De Hilversumsche Lawn Tennis Club ’t Melkhuisje, Bussumergrintweg 58, 1217 BS te Hilversum. De toegang is gratis!

 

Eten + drinken

Zondag 7 juli kunt u heerlijk genieten van eten en drinken.

Wij hopen op een heerlijk zonnetje zodat u kunt genieten vanaf ons terras aan het centre court.

Het Gooifestijn is open rond 12.00 uur. De koffie en thee van Senza leuk en lekker staat klaar, Robert neemt zijn leuke wagen mee!

Een heerlijke pannenkoek of een lekker borrelplankje van Skranze vindt u bij de paardetrailer aan het begin van het terrein.

Kent u de zelfgemaakte kroketjes van Happtoe al, zeker de moeite waard. En voor een heerlijk ijsje kunt u terecht bij La Piazza ijs.

Kaatje Kookt! Binnenkort bekend van tv. Marinka maakt heerlijke Pad Thai.

Er is een voor iedereen wat wils tijdens het Gooifestijn zondag 7 juli in Hilversum.

Gooische gin tonic, wijnen van Joost wijn! we maken er een heerlijke Gooische borrel van!

Gezelligheid staat centraal.

Leuke en originele cadeautjes

Seinfestijn, Friesfestijn en Gooifestijn zorgt bij de ‘selectie’ van haar deelnemers altijd voor de ideale mix tussen wonen, fashion, lifestyle en kids. Zo is er voor ieder wat wils en slaag je altijd!

Deelnemers die aanwezig zijn zondag 7 juli in Hilversum: Label 88, Little Different, Rijkje, Gooische Gin, Happtoe, Christie Schellings, Pickes & Ducks, Online conceptstore licht & fijn, Stichting Intentio, Massymoto, Karin Bakker Fotografie, Iggi, Plokje, Optidee, Joost wijnen, Senza leuk & lekker, Meer wijn voor vrouwen, Koffiewagen van Senza, Pure Toddlers, Kaatje kookt, Skranze, Unique surprises, Melkhuisje, Folie a Jolie, Ruighuid, Boost Foundation, La piazza ijs, Becasine, Skincare Hilversum, BBB Laren en meer!

Ook is er van alles te doen!

Kinderactiviteiten

Natasja van Pure Toddlers en up gaat tropisch tijdens het Gooifestijn. Neem gerust je kinderen dus mee!

 

 

Goed doel!

Stichting Intentio is een kleine, lokale, charitatieve stichting die als missie heeft het geven van steun en aandacht aan kansarme kinderen.
Onze doelstellingen zijn:
– Wij bieden kinderen die voor hun eerste levensbehoefte afhankelijk zijn van de voedselbank en kinderen die in kinderhuizen verblijven afleiding, plezier en aandacht.
– Wij stimuleren van sportieve en recreatieve activiteiten voor kinderen die om sociaal-maatschappelijke en/of financiële motieven erg weinig of geen ontspanningsmomenten hebben.
– Het steunen van kinderen welke door sociale nood of door individuele
redenen bedreigd worden in hun kindzijn en fysieke en sociale ontwikkeling.
Om deze doelstellingen te realiseren organiseert Stichting Intentio weekendjes weg, sport- en speldagen, workshops, etc etc.
Meer informatie vindt u op:

Boost The World Foundation zet kinderen en jongeren in verbinding met hun kern waardoor ze meer in hun kracht komen te staan.

Wij leren hen via sport en scholing om te kiezen in (mentale) vrijheid en niet op basis van wat er van hen wordt verwacht. Daardoor leiden ze uiteindelijk een gelukkiger leven.

Visie

Onderwijs is voor ons bij uitstek het platform om onze missie over te brengen. Momenteel is het onderwijs primair gericht op het behalen van diploma’s. De motivatie hiervoor komt echter vaak niet uit het kind zelf. Door onze inzet inspireren wij kinderen zelf bezig te zijn met hun toekomst en hun rol in deze wereld.

Tennis!

Neem je tennisschoenen mee wanneer je even wilt tennissen. De trainer van het Melkhuisje geeft een clinic op het centre court om 14.00 uur en 16.00 uur.