Het Seinfestijn

Het Seinfestijn is een food & lifestyle market in het hart van Haarlem.

Dompel je onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van deze kleinschalige markt en laat je verwennen met eten, inspiratie voor in je huis en vind leuke en originele cadeautjes voor de mensen om je heen en natuurlijk voor jezelf.

Veel van de producten zijn handgemaakt en van Hollandse bodem.

Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur bij het Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem voor ons Seinfestijn op 19 mei 2019. De toegang is gratis!

Eten + drinken

Zondag 19 mei kunt u heerlijk genieten van eten en drinken op het foodplein tijdens het Seinfestijn.

Wij hopen op een heerlijk zonnetje zodat u kunt genieten vanaf ons terras.

Het Seinfestijn is open rond 12.00 uur. De koffie en thee met taart van Koffie k-tje staat klaar, haar wagentje staat op het foodplein en kunt u niet missen.

Een heerlijke pannenkoek, pizza, bitterbal of borrelplank.  Kent u de pistache mogelijkheden al? Er is een voor iedereen wat wils tijdens het Seinfestijn zondag 19 mei in Haarlem.

Geniet van een glas wijn met Meerwijnvoorvrouwen, de online winkel voor vrouwen. Kwaliteitswijn met originele etiketten “waar meisjes blij van worden”. En Meerwijnvoorvrouwen heeft ook waanzinnige verpakkingen.

Mannen kunnen natuurlijk ook wijn drinken want Meerwijnvoorvrouwen heeft ook Meerwijnvoormannen. Maar mannen er is een ware Biertruck aanwezig met speciaal bieren, pils en fris. Dus kom graag langs bij de Biertruck.

Een glas bubbels met een heerlijke oester van VIZ Haarlem. En kent u al de leuke blikjes van VIZ, de conserven blikjes?

We hopen op prachtig weer, dus een ijsje is altijd lekker. Van Buyten komt naar u toe, ze neemt de bakfiets mee!

Gezelligheid staat centraal.

Leuke en originele cadeautjes

Seinfestijn zorgt bij de ‘selectie’ van haar deelnemers altijd voor de ideale mix tussen wonen, fashion, lifestyle en kids. Zo is er voor ieder wat wils en slaag je altijd!

Deelnemers die aanwezig zijn zondag 19 mei in Haarlem: Karin Bakker Fotografie, Artifact, Iggi, Ellabella, Babetteswereld, Natalie Wool, Label 88, More2Style, Stapel op de boerderij, Little Different, Hippe Kidskamer, Beccies’s Handmade, Bloom & Typo, Optidee, Becasine, Boost Foundation, Met je kop door de helft, Theekraampje, Ik blauw van jou, Pure Toddlers & Up, Christie Schellings, One Ted, VIZ Markt, Koffie k-tje, Biertruck, Van Buyten ijs, Meerwijnvoor vrouwen, Tekstbureau Iris Stam en Jikkek, Paper Happiness, Karina Sportwear, Praktijk onder de Linden, Relax Roos Massage therapie, Innerbeing, Cuckos, Pentakel voor moeder, Charley tekent, Soof Siropen, Binnen en Zoo, Soakstore, Senza Leuk & Lekker, Liesylove,  SjG Gillissen Design, Jack Fudge, Skranze, Pizza van Lorenzo, Pistache House, Ervaar rust/Bianca Coorengel, Ukkoni, Happtoe en Plokje!

Ook is er van alles te doen!

Kinderactiviteiten

Pure Toddlers & Up, heeft een Tipi Fun Sein Party

Een eigen chill-out voor de kinderen in een hippe setting met pallets, Tipi’s, kussens en dromenvangers.

BOOST the world foundation!

Wij zien een wereld voor ons waarin alle kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen en om hun dromen waar te maken. Voor sommige kinderen begint dat al bij een kans om überhaupt naar school te gaan, bij andere kinderen met bewustwording, gezondheid en verbinding. Hoe je het ook went of keert – de kinderen zijn onze toekomst. Wij willen ze graag helpen in hun kracht te gaan staan – zodat ze vitaal en ondernemend kunnen zijn, en geluk, voldoening en zingeving ervaren.

 

We willen graag ons steentje bijdragen om de wereld een stukje mooier te maken met de projecten van onze BOOST the world foundation. Hoe mooi is het dan om te starten met onze toekomst – deze kinderen. Ons eerste project doet precies dat. Als kinderen droomde we over het opzetten van scholen en weeshuizen in de wereld. En deze dromen zijn nu werkelijkheid. Want in november 2018 vertrokken we naar Zuid-Afrika om de eerste steen te leggen voor onze eigen BOOST school.

 

Bouwen aan een mooiere toekomst doen we met zijn allen.

Workshops!

Pentakel voor moeder heeft een workshop voor moeders:

Voel jij je een stressmoeder? Wordt een powermom!

De workshop duurt ongeveer 60 minuten en start om 13.30 uur en 15.30 uur.

Meld je binnen aan, in het Seinwezen bij Pentakeladvies tijdens het Seinfestijn, voor deelname!

Nathalie Wool heeft een leuke workshop voor kinderen:
Met lontwol gaan we een kleurrijk schilderijtje vilten met slechts water en zeep.
Afmeting is ca 10x15cm
Prijs €7,50
Meld je aan buiten, op het terrein van Seifestijn bij Nathalie Wool, voor deelname!

Verhaal!

In ‘Kinderfeestjes met een verhaal’ staan vijf originele themapartijtjes voor jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar, compleet met draaiboek en boodschappenlijst. Fantasie en werkelijkheid worden verweven in verhalen waarin onder andere een regenboogkunstenaar, een draak en een smikkelende prinses centraal staan. Illustrator Jikke Kuiper en auteur Iris Stam laten je graag kennismaken met deze bijzondere figuren. Zin om een smakelijk verhaal te horen? Kom dan om 15.00 uur naar de kinderhoek van Pure Toddlers & Up!

Ontspanning!

Of geniet van een heerlijke massage bij Relax Roos Massage Therapie.